Onderhoud van uw auto

Onderhoud van uw auto
Novus Auto doet onderhoud van alle merken personenauto’s en bedrijfswagens. Onze werkplaatsen zijn hier volledig voor ingericht en onze monteurs zijn uitstekend geschoold. Wij informeren u vooraf duidelijk over de kosten en nemen contact met u op indien dit anders uitpakt. Ook proberen wij u zoveel mogelijk alternatieven aan te bieden op het gebied van onderdelen en wijze van reparatie.

U heeft direct contact met onze vakmonteurs waardoor zij van u precies kunnen vernemen wat er mankeert aan uw auto. Onze ervaring is dat dit leidt tot het beste resultaat. Wij hanteren daarbij de door de fabrikant voorgeschreven onderhoudsschema’s. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat alle voorkomende reparaties aan uw auto vakkundig uit te voeren.

Wij vinden het minstens zo belangrijk dat wij u een uitgebreide en veelzijdige service kunnen bieden om ervoor te zorgen dat u ook te allen tijde 100% tevreden bent en blijft.

APK keuring
Wij verzorgen APK-keuringen op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op. Ook voor een bandenwissel bent u bij ons aan het juiste adres!

Vervangend vervoer
Als uw auto voor reparatie en/of onderhoud naar onze werkplaats komt, is het handig als u over vervangend vervoer kunt beschikken. Daarom kunt u bij ons een auto huren. Bij Novus Auto staat er altijd een uitstekende auto voor u klaar tegen een vriendelijke prijs.

  • Ik wil graag een afspraak maken voor:
  • MM slash DD slash JJJJ