APK Naarden

Op zoek naar een APK Naarden? Kom met uw auto langs bij Novus Auto

Bent u trots eigenaar van een eigen auto, dan weet u maar al te goed dat hier het nodige onderhoud bij komt kijken. Naast de vaste lasten in de vorm van verzekeringen en benzine, kan het ook zomaar eens zo zijn dat er een of meerdere onderdelen aan vervanging toe zijn. Een APK is daar de perfecte gelegenheid voor. Is uw auto toe aan een keuring, dan doet het u goed om met uw auto langs te komen bij Novus Auto. Bent u namelijk niet in het bezit van een geldige APK, dan mag u niet langer meer de weg op. Gaat u wel voor dit risico, dan heeft u de kans een boete op te lopen. Zonde van uw geld, natuurlijk. Naast dat u flink in de buidel moet tasten, weigeren verzekeringsmaatschappijen ook nog eens om uw auto te vergoeden als u betrokken bent geweest bij een auto-ongeluk.

De APK is een momentopname

Let er wel op dat de APK een momentopname is. Heeft u de keuring uit laten voeren, dan wil dit niet zeggen dat u het volledige jaar veilig bent. Ervaart u na verloop van tijd problemen tijdens het rijden? Kom dan gerust een keer langs bij Novus Auto. De ervaren vakmannen weten maar al te goed waar het mogelijke probleem zich voor kan doen en helpt u graag met een snelle en professionele reparatie. Hierdoor voorkomt u onveilige situaties op de weg en kunt u met een gerust hart de weg op. De garage is gevestigd aan de Amersfoortsestraatweg 108 in Naarden en is van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren geopend. Een afspraak maken voor een APK Naarden doet u eenvoudig en snel door even te bellen met een van de vakmannen.

Dit zijn de kosten van een APK bij de garage

Wist u dat de kosten voor een APK per garage kunnen verschillen? Iedere garage bepaalt deze kosten namelijk zelf. Rijdt u in een diesel, dan bedragen de kosten voor een APK tussen de € 45,- en de € 70,-. Gaat het om een benzine, dan bedragen de kosten tussen de € 25,- en de € 50,-. Om er zeker van te zijn wat u precies kwijt gaat zijn aan uw APK, kunt u het beste even contact opnemen met het team van Novus Auto. Hierdoor komt u nooit voor onverwachtse kosten te staan tijdens het uitvoeren van de keuring.

Wanneer moet mijn auto gekeurd worden?

Wanneer het tijd wordt om uw auto te laten keuren, hangt vooral af van het bouwjaar van de auto. Voor voertuigen van na 1 januari 2005 geld dat een benzineauto na vier jaar voor het eerst gekeurd hoeft te worden. Daarna geldt twee keer om de twee jaar en daarna een jaarlijkse keuring. Voor een dieselauto geldt dat de eerste APK uit moet worden gevoerd na drie jaar. Na deze periode moet de auto ieder jaar gekeurd worden.

Indien u in het bezit bent van een oldtimer (gebouwd voor 1960), is er geen APK plicht meer van toepassing. Als uw auto na 1960 gebouwd is en ouder is dan 30 jaar, keurt u deze slechts eens in de twee jaar. Kiest u binnenkort ook voor een APK Naarden bij Novus Auto?

 

Werkplaats Afspraak

  • Ik wil graag een afspraak maken voor:
  • MM slash DD slash JJJJ